Gęsina św. Marcina, specjalna kolacja degustacyjna Tutejsze i Katarzynki – to trzy kulinarne wydarzenia, na które zapraszamy w listopadzie do Restauracji Tarasowej.
11 XI | Gęsina św. Marcina
To najlepszy czas na gęsinę! W dniach 11-13 listopada Katarzyna Daniłowicz zaproponuje specjalną okolicznościową wkładkę z Gęsiną św. Marcina. Świętujmy niepodległość razem!
17 XI | Tutejsze | specjalna kolacja degustacyjna
Druga kolacja specjalna w Restauracji Tarasowej. Tym razem proponujemy lokalne pięciodaniowe menu degustacyjne przygotowane przez Executive chef Katarzynę Daniłowicz i szefa kuchni Michała Westera wspólnie z naszymi gośćmi specjalnymi – najlepszymi szefami z Wrocławia i Dolnego Śląska:
- Łukaszem Budzikiem
- Mariuszem Kozakiem
- Karolem Sankowskim
- Justyną Słupską-Kartaczowską
25 XI | Katarzynki
Nie Andrzejki, a Katarzynki. 25 listopada spotkajmy się przy najpiękniejszym barze we Wrocławiu, czyli w Restauracji Tarasowej. Specjalne barowe menu i okolicznościowe drinki, a za barem sama Katarzyna Daniłowicz!