W naszej karcie od niedawna dostępne jest menu degustacyjne, złożone z sześciu dań i skomponowane z dbałością o każdy detal. Zaczynamy amuse-bouche niespodzianką, a kończymy petit-fours z naszej cukierni. Stawiamy ogromny nacisk na jakość i lokalne pochodzenie składników. Do kolacji proponujemy również wine-pairing.

To idealna opcja na kolację biznesową, randkę i każdą inną, ważną okoliczność.

MENU DEGUSTACYJNE

topinambur | kurki | morele | orzechy laskowe

botwina z ryb | marynowany łosoś | chrzan | pietruszka | ogórek

tatar z marynowanej kaczki | dereń | musztarda | lubczyk

dorsz Skrei | przegrzebek| brokuł | kawior z jesiotra | velouté

polędwica wołowa z Pniew | szpinak | pieczarka portbello |

pączki ziemniaczane | sos pieprzowy z brandy

tarta dyniowa | pomarańcze | crème fraiche

petit four

*

cena: 290 zł

pairing win: 180 zł

_____________

Zapraszamy do rezerwacji stolików

restauracja@halastulecia.pl
+48 519 077 053

Link do rezerwacji: https://bit.ly/3FOxQm0

Godziny otwarcia:
wtorek – piątek | 16 – 22
sobota | 13 – 22
niedziela | 13 – 21


Rezerwacja