W naszej karcie od niedawna dostępne jest menu degustacyjne, złożone z sześciu dań i skomponowane z dbałością o każdy detal. Zaczynamy amuse-bouche niespodzianką, a kończymy petit-fours z naszej cukierni. Stawiamy ogromny nacisk na jakość i lokalne pochodzenie składników. Do kolacji proponujemy również wine-pairing.
To idealna opcja na kolację biznesową, randkę i każdą inną, ważną okoliczność.
MENU DEGUSTACYJNE
topinambur | kurki | morele | orzechy laskowe
botwina z ryb | marynowany łosoś | chrzan | pietruszka | ogórek
tatar z marynowanej kaczki | dereń | musztarda | lubczyk
dorsz Skrei | przegrzebek| brokuł | kawior z jesiotra | velouté
polędwica wołowa z Pniew | szpinak | pieczarka portbello |
pączki ziemniaczane | sos pieprzowy z brandy
tarta dyniowa | pomarańcze | crème fraiche
petit four
*
cena: 290 zł
pairing win: 180 zł
_____________
Zapraszamy do rezerwacji stolików
restauracja@halastulecia.pl
+48 519 077 053
Link do rezerwacji: https://bit.ly/3FOxQm0
Godziny otwarcia:
wtorek – piątek | 16 – 22
sobota | 13 – 22
niedziela | 13 – 21