Wielkie święto zakochanych tuż-tuż i warto spędzić je w wyjątkowym miejscu. Jeśli wciąż rozważacie lokalizację na idealne spotkanie, może skusi Was pełne afrodyzjaków menu, które przygotowaliśmy specjalnie na tę okazję.
Znajdziecie w nim pięciodaniową kolację degustacyjną (w wersji mięsnej i wege), którą rozpoczynamy drinkiem i amuse-bouche, a kończymy słodkim petit four.
Cena kolacji to 280 zł za osobę (plus pairing win 150 zł).
Menu będzie obowiązywać tylko 14.02.2024.
MENU WALENTYNKOWE
Welcome drink
Amouse-bouche
*
Troć wędrowna | chrzan | ogórek
Pate z królika | porto | brioche
Pierożki z Dorszem | małże św. Jakuba | sos kawiorowy
Sarna | salsefia | crème de cassis
Czekolada | kawa | wiśnie
*
Petit four
MENU WALENTYNKOWE WEGE
Welcome drink
Amouse-bouche
*
Kalarepa | rokitnik | orzech laskowy
Pasztet ze słonecznika | pieczarka | brioche
Pierogi z serem z Wańczykówki | żółtko | trufla
Wege kaszanka | salsefia | jabłko
Czekolada | kawa | wiśnie
*
Petit four
Zapraszamy do rezerwacji stolików:
restauracja@halastulecia.pl
+48 519 077 053