Walentynki w Restauracji Tarasowej

Wielkie święto zakochanych tuż-tuż i warto spędzić je w wyjątkowym miejscu. Jeśli wciąż rozważacie lokalizację na idealne spotkanie, może skusi Was pełne afrodyzjaków menu, które przygotowaliśmy specjalnie na tę okazję.

Znajdziecie w nim pięciodaniową kolację degustacyjną (w wersji mięsnej i wege), którą rozpoczynamy drinkiem i amuse-bouche, a kończymy słodkim petit four.

Cena kolacji to 280 zł za osobę (plus pairing win 150 zł).

Menu będzie obowiązywać tylko 14.02.2024.

MENU WALENTYNKOWE

Welcome drink

Amouse-bouche

*

Troć wędrowna | chrzan | ogórek

Pate z królika | porto | brioche

Pierożki z Dorszem | małże św. Jakuba | sos kawiorowy

Sarna | salsefia | crème de cassis

Czekolada | kawa | wiśnie

*

Petit four


MENU WALENTYNKOWE WEGE

Welcome drink

Amouse-bouche

*

Kalarepa | rokitnik | orzech laskowy

Pasztet ze słonecznika | pieczarka | brioche

Pierogi z serem z  Wańczykówki | żółtko | trufla

Wege kaszanka | salsefia | jabłko

Czekolada | kawa | wiśnie

*

Petit four

Zapraszamy do rezerwacji stolików:

restauracja@halastulecia.pl

+48 519 077 053


Rezerwacja