Dania pierwsze
Tatar wołowy
48,-
grzyby | lubczyk | gorczyca | podsuszany pomidor
Wędzony sum
40,-
sałatka z młodych ziemniaków | wędzony sum | ogórki | koper
Żurek grzybowy na zakwasie
36,-
kiełbasa z królika | ziemniaki | wędzona śmietana | majeranek
Młode pory
34,-
emulsja z sera Bursztyn | ziemniaki | podsuszany pomidor | koper
Polskie pomidory
32,-
cukinia | pistacje | bazylia | lubczyk | GF | VEGAN
Serduszka drobiowe
38,-
kluseczki ziemniaczane | kurki | musztarda | jeżyny
Tarta
34,-
tarta | flan z topinamburu | kurki | morele | orzechy laskowe
Dania drugie
Faszerowany królik
72,-
dynia | wędzonka z Daviru | włoska kapusta | żurawina | demi glacé
Pstrąg Tęczowy
69,-
krokiet z wędzonym pstrągiem | vélouté z kawiorem z Zielenicy | kwiaty cukinii
Turbot
149,-
puree ziemniaczane | grzyby | młody groszek | sos maślano-pomidorowy
Pieczony seler
49,-
ser z nerkowców | rodzynki | boczniaki w cieście | demi glacé | VEGE
Konfitowane udko z kaczki
76,-
czerwona kapusta | konfitura ze śliwki | kluseczki ziemniaczane
Polędwica wołowa z Pniew
149,-
szpinak | pieczarka portobello | pączki ziemniaczane | letnia trufla | demi glacé z brandy i czarnym pieprzem
Desery
Sernik
30,-
kozi ser | jagody | lawenda | orzech włoski
Ekler
30,-
śliwka | kawa | tonka
Czekolada
30,-
czekolada | borowik | tymianek
Dodatki do dań
Pieczywo
14/20,-
własnego wypieku | masło
Pączki ziemniaczane
20,-
krem z białej trufli | szczypiorek
©2022 Hala Stulecia
Polityka prywatności Deklaracja dostępności Klauzule informacyjneProjekt i wykonanie: cięty język