Dania pierwsze
Tatar z marynowanej piersi z kaczki
48-
pierś z kaczki | kawior z derenia | gorczyca | orzech laskowy | szczypiorek
Gofry ziemniaczane
32,-
marynowany pstrąg | szczypior | nowalijki | twarożek
Żurek rybny
36,-
żurek rybny | kiełbasa z suma | młode ziemniaki z ogniska | pieczarka | żółtko | kolendra
Królik w galarecie
32,-
Królik w galarecie | młody groszek | jabłko | koper
Młode pory
34,-
emulsja z sera Bursztyn | ziemniaki | podsuszany pomidor | koper
Chłodnik z zielonych warzyw
34,-
zielone warzywa | szparagi | bazylia | truskawki | orzechy ziemne
„Gęsie pipki”
33,-
konfitowane żołądki | rabarbar | demi glace | brioche
Dania drugie
Faszerowany kurczak w cieście
59,-
młode warzywa | juss z kurczaka | palone masło
Pstrąg Tęczowy
56,-
ragout z zielonych warzyw | biały bisque | ogórek | zielenina
Jagnięcina
89,-
szare kluski | szparagi | pieczona szalotka | sos miętowy
Sum od Pana Szostaka
89,-
szczaw | białe szparagi | nowalijki | puree seler - dymka
Seler
49,-
ser z nerkowców | rodzynki | trufla | wegański demi glace
Rostbef z Pniew
139,-
rostbef z Pniew | frytki | wędzona marchew | puree marchew | demi glace
Desery
Sernik
29,-
ser z Wańczykówki | ziarno kakaowca | kwaśna śmietana
Rabarbar
29,-
truskawka | beza
Arachid
29,-
czarna porzeczka | herbata Earl Grey
Dodatki do dań
Szparagi
24,-
pralina pistacjowa | sos béarnaise
Sałata masłowa
10,-
ze śmietaną
Frytki
15,-
z sosem béarnaise
Pieczywo
12,-
własnego wypieku | masło
©2022 Hala Stulecia
Polityka prywatności Deklaracja dostępności Klauzule informacyjneProjekt i wykonanie: cięty język